Філософія Seachem полягає в тому, що обізнаний хобіст є найкращим клієнтом. Це знаходить своє відображення у постійному навчанні наших клієнтів і їх підтримці, а також у продуктах, ефективність яких доведена наукою та досвідом використання. Хоча компанія Seachem швидко виросла у національну та міжнародну компанію, вона зберігає культуру невеликої компанії та завжди доступна для своїх клієнтів.
Протягом понад чотирьох десятиліть Seachem була компанією, заснованою на надійній науці. Наш досвід у хобі та освічений персонал хіміків і біологів є частиною комплекта, коли ви купуєте продукцію Seachem. Seachem залишається однією з небагатьох незалежних і приватних компаній з догляду за домашніми тваринами. Seachem належить і управляється хобістами. Всі наші співробітники є хобістами, які утримують акваріуми вдома та в офісі. Seachem був заснований, тому що один з таких хобістів виявив, що доступні рішення для проблем акваріумістів були недостатніми. Це призвело до створення першого продукту Seachem: Cupraplex (сьогодні відомий як Cupramine). Понад сорок років потому Seachem все ще підходить до старих проблем по-новому.
Інновація означає підхід до старих проблем по-новому. Seachem не перевикористовує старі ідеї. Ми пропонуємо справді інноваційні рішення, які працюють краще, ніж конкуруючі продукти, і економлять гроші завдяки підвищеній ефективності та концентрації. Продукти Seachem були і залишаються заснованими на надійній науці. Вони тепер охоплюють весь спектр вимог до акваріумів у прісній воді, морській воді, рифах і ставках, а також герпетологічному догляді та догляді за птахами. Вони включають буфери, кондиціонери, фільтраційні матеріали, ліки та тестові набори. Лінія JurassiPet включає їжу, поживні добавки та продукти для обслуговування вольєрів і контролю паразитів. Більшість продуктів Seachem є абсолютно унікальними та специфічними для Seachem. З нашою преміум-лінією aquavitro наша мета полягає в тому, щоб мати лінійку продуктів, яка є виходом для швидкого реагування на появу нових технологій та інформації, коли вони з'являються, чого ми не могли зробити з дуже добре встановленою лінійкою Seachem. Ми дистилювали основні компоненти утримання рифів і рослин у безкомпромісну, ретельно оптимізовану лінію продуктів, і додали кондиціонери та фільтрацію, які перевершують вже високі стандарти, які ми встановили з лінійкою продукції Seachem. Ми прагнемо підтримувати цю оптимізацію.
Re: Компанія Seachem Laboratories Inc. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Сообщение от Карача
Так ось у чому секрет такої активності на форумі)
Звісно між любителем та працівником любої акваріумної фірми ВЕЛИКА різниця)
Ні-ні-ні просто про Seachem я вже створив дві теми (Purigen та Equilibrium). Це перша тема з моєї концепції тем по компаніям. Мені цікаво знати що за фірми створюють продукцію, якою я користуюсь. Далі буде!
А так я з IT сфери.
Последний раз редактировалось Deus; 17.08.2024 в 14:40..
3 пользователей поблагодарили Deus за данный пост: